Mijn naam is Sabine Vreeswijk. Al lange tijd heb ik een grote wens om binnen het reguliere werkveld de samenwerking met complementaire genezers mogelijk te maken. Deze wens kan ik nu vorm geven in mijn eigen praktijk. En wie weet volgt daarna de stap om deze integratie verder vorm te geven in mijn baan bij de GGZ (geestelijke gezondheidszorg).

In beide werkvelden heb ik studies, opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder psychologie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, klassieke homeopathie, aromatherapie. Verder ben ik nog steeds heel erg blij met het energetisch kunnen behandelen met behulp van Egyptian healing, het werken met de chakrasymbolen van Sonia Bos en engelentherapie.

Sinds de afronding van de klassieke homeopathie is dit de geneeswijze geworden waarmee ik een behandeling start. Met behulp van homeopathische gesprekken en middelen kunnen klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau behandeld worden. Ook kun je denken aan een homeopathische behandeling als je je verder wilt ontwikkelen of je vastloopt binnen een ontwikkelingsproces wat je aangegaan bent.

Echter wanneer tijdens een consult naar voren komt dat iemand baat kan hebben met andere geneeswijzen, dan kan dit in overleg eveneens aangeboden worden.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!
En voel je welkom om vrijblijvend informatie op te vragen.